Despre Noi

Tehnofield Iron realizeaza prin tehnici traditionale de fierarie si forjare la cald o gama larga de articole din metal, cum ar fi: balustrade, porti, garduri, grilaje, balcoane, mobilier si nu numai.


Desi, meseria de fierar - traditie veche in lumea moderna – pierde teren in favoarea prelucrarii unor bucatii de teava, elemente stantate, Tehnofield Iron face un pas inapoi si lucreaza metalul simplu – sudoare, fier cald, ciocan si nicovala.

La Tehnofield Iron, fierarul prelucreaza metalul la cald. Fierul este incalzit in forja si batut cu ciocanul pe nicovala. Mainile nu se opresc si ochi nu- si pierd agerimea pana cand produsul final nu capata autenticitate.

Nu exista doua piese forjate la fel – fierarul le mestesugeste pentru a bucura privirea fiecarui om care ii trece pragul atelierului.

Tehnofield Iron - visul de a realiza fier forjat ornamental si opere de arta din fier - a luat fiinta in anul 2012, prin sudoarea unor meseriasii, fierari, nu artisti.

Fiecare piesa din fier forjat ornamental incepe cu o intrebare pusa de tine – clientul nostru: "POTI FACE.......?"
Proiectele noastre se nasc din convesatiile pe care le avem cu tine, pentru ca lucrarile noastre sunt inspirate de nevoile, viziunea, stilul si "patina" caminului tau.

Intrebati-ne, fara ezitare, "POTI FACE.......?"
Vom descoperi impreuna.

Propuneri si colaborare sau informatii suplimentare puteti obtine la telefon
0722 679 736, persoana contact: Soare Cezar Mihai

Ce Executam

1

Porti si garduri

Porti si garduri din fier forjat.

2

Balustrade

Balustrade din fier forjat.

3

Balcoane

Balcoane din fier forjat.

4

Copertine

Copertine din fier forjat.

5

Grilaje

Grilaje din fier forjat.

6

Diverse

Mobilier si accesorii din fier forjat.